Over Sanderman

Een Twents familiebedrijf

De toegevoegde waarde van Sanderman zit in onze service, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Deze kernwaarden zitten al sinds onze oprichting in ons DNA en zijn, samen met onze Twentse nuchterheid en onze hechte familieband, de pijlers van ons succes.

Fullservice tankstation met wasstraat

Met een tankstation, een wasstraat, meerdere wasboxen én - sinds kort - een XL Wash zijn wij een begrip in Rijssen en omstreken. Wij zien het als onze taak om u goed op weg te helpen. Of u nu enkele minuten in de auto zit of uren, voor zaken of privé.

Onze eigentijdse formule

Met een eigentijdse formule voorziet Sanderman in de wensen en behoeften van de hedendaagse klant. De moderne voorzieningen van ons tankstation en onze wasstraat zorgen er samen met de servicegerichte instelling van onze medewerkers voor dat zowel de particuliere als zakelijke rijder voor Sanderman kiest. Ook u voelt zich bij ons vast en zeker meer dan welkom.

Check onze facebookpagina voor alle acties!

Tanken
Zelfservice wasbox
Servicetanken
Brandstof voor vrachtwagens
Wasstraat
XL Wash

Shop met ruim assortiment

Naast de verkoop van brandstoffen beschikken wij over een gesorteerde shop. Hier kunt u terecht voor uitstekende koffie, frisdranken, broodjes, lekkernijen, tijdschriften en allerhande producten voor (in) uw auto.

Terug in de tijd

In 1973 werd aan de Daltonstraat ons eerste fullservice tankstation geopend. Sindsdien is ons bedrijf constant uitgebreid. Enkele highlights? In 1983 verhuisden wij naar ons huidige pand aan de Nijverheidsstraat, waar in 1994 onze wasstraat en ruime wasboxen zijn gebouwd en in 2017 onze XL Wash is gerealiseerd.